top of page

10/11 > 18:00 NL/FR/ENG

OLA LA BRUSSELS!

TALKSHOW

Het Goudblommeke in Papier

Cellebroerstraat 55

1000 Brussel

 

In deze interactieve talkshow over culturele misverstanden leren nieuwe en oude Brusselaars elkaar beter kennen op een humoristische manier. Luister naar persoonlijke getuigenissen van grappige situaties die taalverwarring met zich meebrengt of breng zelf jouw verhaal. Napraten met een hapje en drankje mogelijk in de bar.

 

VOICES OF THE WORLD

12/11 > 19:30 NL/RU

HET CHEMISCHE ELEMENT

PERFORMANCE

Sport- & Cultureel Centrum Hageltoren

Slachthuisstraat 24

1000 Brussel

 

“Het Chemisch Element” is een verhaal van poëzie en liefde dat plaats vindt in Rusland tijdens de ‘Zilveren Eeuw’ die aanvankelijk vooral in het tekenvan het symbolisme stond. Onze performance gaat over de gecompliceerde haat-liefdeverhouding tussen drie personen: Een mix van poëzie en liefde!

DE BRON

13/11 > 14:00 NL/FR/TU

CO-VIDE

PERFORMANCE

Muntpunt Literair Salon S1

Munt 6

1000 Brussel

 

De Brusselse groep Peace Performance Train bereidde speciaal voor Interlitratour een spektakelstuk voor rond het thema CO-VIDE. Hoe ervaren we leegte? Poëzie, verhaal, muziek en theater in een 5-tal talen vanuit een hechte groep!

Regie: Johan Moonens.

PEACE PERFORMANCE TRAIN

 

 

13/11 > 16:00 NL/FR/ENG

SLAM AVOND ERROR 410 – JAM

PERFORMANCE

Muntpunt

Munt 6

1000 Brussel

 

Brussels urban art collectief ERROR 410 combineert muziek, dans, slam, zang en rap. Ze geven jonge getalenteerde artiesten kansen om open te bloeien en nodigen ook jou uit om te proeven van de hiphopcultuur. Laat je verrassen door en meeslepen met dit jong Brussels talent.

ERROR 410 – JAM

 

 

13/11 > 18:30 FR/PO

UMBRA: HET WOORD IS OOK LICHAAM

MULTIMEDIA PERFORMANCE

SeeU Espirito Mundo

Kroonlaan 227

Gebouw H – 203

1050 Elsene

 

“Umbra: Het woord is ook lichaam”: een poëtische performance. Een lichaam dat zijn plaats opeist. Een lichaam dat worstelt in de schaduw, verborgen door het oppervlak. Met een poëtische tekst als gids, stelt het zichzelf filosofisch in vraag, over zijn plaats in de wereld, over waarheid en verdraaiingen van de werkelijkheid.

 

ESPIRITO MUNDO

bottom of page